טיפות ABC קיד של היל

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

02/04/2015 | 14:23 | מאת: אורית אמא של נוה

מקווה שאני במקום הנכון. בעקבות המלצה של נטורופתית רכשתי את הטיפות ABC קיד של היל. הבן שלי בן תשעה חודשים סובל מאוד בעיקר בלילות מבקיעת שיניים, חוסר שקט, לא ישן, חוסר תאבון. נתתי לו יום אחד את הטיפות 3 פעמים ביום כפי שכתוב בהוראות וקיבלתי ילד אחר לחלוטין, אכל כמו שתמיד, ישן כמו שצריך היה לו מצב רוח. השאלה שלי היא למשך איזה פרק זמן ניתן לתת לו אותן? שבוע? שבועיים? האם זה יכול להיות טיפול רציף עד שיבקעו השיניים? שאלה נוספת אך חשובה האם ניתן לשלב לו את הטיפול עם נרות של אקמולי או נורופן בעיקר כשסובל בלילות מכאבים? תודה

שלום אורית הטיפות הנ"ל הן בגדר עזרה ראשונה. ניתן לתת אותן לפי הצורך, לכמה ימים אבל בשום אופן לא לשבוע שבועיים, וגם לא לתת מראש, רק לפי הצורך. לגבי השאלה השניה- אם הטיפות לא עוזרות יכולה לתת נורופן או אקמול, אבל להשתדל לא להעמיס עליו יותר מדי תרופות, ולהקפיד על המינונים והרווחים בין המתן. חג שמח ובהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים