להעלות את ה IGF 1

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

05/01/2014 | 19:25 | מאת: יוסי מ.

בני בן ה 7 אושר הורמון גדילה למרות שנימצא תקין בשני טסטים (קולונידין). גיל עצמות שלו 4 שנים אבל IGF 1 נמוך מאוד, (לפני כ 4 שנים הוא עבר השתלת מח עצם עצמי) אינני ממהר להתחיל בטיפול בהורמון גדילה,מה הטעם לתת שהוא תקין? (גובה 1.07 ס''מ) האם ניתן להעלות את ה IGF 1 ע''י תוסף תזונתי או טבעי כלשהו, תודה מראש...

שלום יוסי לא ידוע לי על תוסף תזונתי ספציפי שיכול לעשות את הפעולה . לגבי טיפול אלטרנטיבי- יכול להיות שכן, אבל לא ניתן להתחייב. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים