אוסידי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/09/2013 | 08:33 | מאת: vered

שלום ד"ר קוקיה, בתי בת 12 וחצי סובלת ממחשבות טורדניות ופחדים ממחשבות אלו בעיקר רגשות אשם ובנוסף היא סובלת מתת משקל המושפע ממחשבות אלו. בהערכה פסיכיאטרית היא אובחנה כסובלת מאוסידי והומלץ על טיפול תרופתי שאין אני מעוניית לתת לה אותו. האם יש לך מטופלים שעברו טיפול שכזה והמלצותיהם? כמה זמן לוקח לטיפול ההומאופתי להשפיע? האם יש רמדי לעזרה ראשונה? שמאפשרים מעט הקלה רגיעה? תודה ורד

שלום ורד לא יכולה לתת לך הערכות זמן, כי כל מקרה שונה ועומד בפני עצמו. גם בטיפול קונבנציונלי וגם בטפול הומיאופתי, כל מטופל מגיב אחרת

מנהל פורום הומאופתיה לילדים