טיפול כללי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

22/10/2008 | 06:39 | מאת: Jenny

לבת שלי בת ה-7 במשך השנה האחרונה היו מספר תופעות שטופלו סימפטומטית בלבד, לא נמצא המקור של הבעיה. התופעות הן: דלקות העור, כאבי רגליים, כאבי בטן, בריחת שתן. רציתי לשאול האם יש טיפול הומאופטי כללי שיכול לעזור לעצור תופעות כאלו? בדיקת דם אחרונה בוצעה ב-07.02.2008 ונמצאה תקינה.

שלום ג'ני! בדיוק בדברים כאלה מתעסקת ההומיאופתיה-כל מיני סימפטומים מפוזרים, שלפי הרפואה הרגילה אין להם כותרת משותפת, אבל הם בכל אופן קיימים ולעתים מציקים. גם ספירת דם תקינה לא שוללת קיום בעיות מכל מיני סוגים ,שחלקם לא יבואו לידי בטוי בבדיקה. בהצלחה בטפול!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים