קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

09/01/2011 | 09:01 | מאת: אמא

יש לנו חשד שלביתנו בת ה-8 יש בעיית קשב וריכוז עם איפרקטיביות,היא ילדה חכמה מנהיגה מלידה.לאחרונה אנחנו חשים בעצבנות ורגישות יתר מצידה קראתי שטיפול בהומופתיה יכול לעזור...גם קראתי שיש תסמינים אצל ילדים שניראים כADHD אך הם חוסרים של ויטמינים כמו:אבץ,ברזל,וכ'ו. האם תוכלי להמליץ לנו מה עלינו לבדוק לפני איוחון קשב וריכוז? תודה

שלום לאם המודאגת אם בתך אוכלת כלכלה מגוונת סביר מאד להניח שאין לה חסר בויטמינים או בברזל, אבל תמיד ניתן לעשות בדיקות דם פשוטות כדי לברר זאת. לגבי אבחון הפרעות קשב ורכוז-כדאי לשוחח עם המחנכת והמורים שלה ולשמע כיצד היא מתנהגת בכיתה ובהמשך לבקש פגישה עם נוירולוג ילדים. הומיאופתיה בהחלט יכולה לעזור! בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים