הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

08/11/2010 | 08:36 | מאת: אילנית

שלום דר' בני בן 15 חודש, החל ללכת לגן בספטמבר ומאז חולה כל הזמן. בחודש ספטמבר חום שיעול שהתפתח לדלקת ריאות טופל באנטיביוטיקה והבריא. בחודש האחרון סובל משילשולים קשים והקאות, כנראה וירוס - בשבוע האחרון עברנו למטרנה צימחית ולחיידקים פבריוטיים הורדנו לגמרי את מוצרי החלב. הרופאה אמרה לנסות שבועיים, ורק אז לחזור לחלב. מדי פעם יש לו שילשול עד פעמיים ביום, אך יש לו גם יציאות תקינות. הבעיה העיקרית שעכשיו מטרידה היא השינה שלו, צומחות לו שיניים טוחנות זאת רואים בבירור, הוא מרייר המון, מרגישים שפיצים בפה, הוא נרדם לבד ולאחר שינה של שעה שעה וחצי הוא מתחיל למלמל מדבר מתוך שינה ואחרי רבע שעה זה הופך לצעקות בכי שלא ניתן להרגיע אותו, לא מוצץ, לא מים, מה שכן מרגיע אותו בסוף זה בקבוק מטרנה צמחית שותה 100 ונרדם לעוד שעה וחצי ומתחיל שוב. אני חוששת שאולי הוא לא שבע ממטרנה צמחית, שאולי זה כאבי שיניים אנו מורחים לו ג'ל, או אולי חלומות סיוטים, האם קיימים כאלה אצל תינוק ? האם ההומאופתיה יכולה לעזור לנו, מהרפואה הקונבנציונלית לא קיבלתי תשובות. אשמח לקבלת תשובה אילנית

שלום אילנית את מתארת מצב שכיח אצל תנוקות בגיל של בנך-בקיעת שיניים, התחלת בקור בגן, שנת לילה לא סדירה כל אלו מהווים תרכובת בטוחה של אי שקט, מחלות חוזרות וכו'ורבים מההורים שבטפולי מספרים לי על כך.כעקרון, הומיאופתיה בהחלט יכולה לעזור במקרים כאלו כי היא לא מטפלת נקודתית בבעיה אחת אלא במכלול דברים. גם על שאלתך לגבי סיוטים בגיל הזה התשובה היא חיובית בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים