שקדים מוגדלים ופוליפים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

19/09/2010 | 10:42 | מאת: מיטל

בני בן ה-6 סובל משקדים מוגדלים ופוליפים (נחירות ונשימה רועשת בשינה). רופא אא"ג ממליץ על ניתוח משולב להסרתם. ביצענו מעבדת שינה ולא נמצא דום נשימה. ברקע מטופל בהורמון גדילה.לטענת הרופאים - קושי בבליעה גם הוא משפיע על יכולת אכילה והגדילה. האם להומאופטיה יש טיפול יעיל? האם ניתוח הינו הפתרון היחיד?

שלום מיטל מצטערת על האחור בתשובה, נמצאת בטיול באתיופיה וברב המקומות אין אינטרנט. לגבי שאלתך-אכן ילדים עם שקדים ופוליפים מגדלים סובלים לא אחת מגדילה איטית מהרגיל,וניתוח עשוי לשפר את המצב.מצד שני אי אפשר תמיד "להאשים" את השקדים בבעיות גדילה. מנסיון ההומיאופתיה ניתן לטפל במקרים כאלו גם ללא ניתוח,אך זהו תהליך שלוקח זמן ולא "זבנג וגמרנו" בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים