דלקת אזניים חוזרת אצל תינוקת בת 10.5 חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

26/05/2010 | 06:02 | מאת: תום

שלום רב, ביתי, בת 10.5חודשים, סובלת מדלקת אזניים חוזרת, שקשורה קשר ישיר ליציאת שן. כמעט בבכל פעם שיוצאת לה שן חדשה, היא סובלת מחום גבוה שמאובחן אצל הרופא כדלקת באוזן (אותה אוזן בכל ארבע הפעמים בהן אובחנה). התופעות הן קבועות: ריור מוגבר, שלשולים וריח קקי חזק ביציאה רגילה וכעבור יום-יומיים מצטרף חום גבוה שמוביל לאבחון כדלקת באוזן. לאחר קבלת אנטיביוטיקה, החום יורד וכעבור כשלושה ימים יוצאת השן. אציין שפעם אחת אחרי שרשרת כזו וסיום האנטיביוטיקה וידאנו שהדלקת אכן עברה, כלומר- אפשר לשלול בוודאות יתרה מצב בו הדלקת פשוט לא עוברת. האם יש דרך הומיאופטית לטפל בעניין אחת ולתמיד? או שלכל ילד יש את ה"דבר" שלו בהקשר של יציאת שיניים, וזה ה"דבר" שלה? הדבר מטריד אותי רק מכיוון שלביתי טרם מלאה שנה והיא נוטלת בפעם הרביעית בחייה אנטיביוטיקה. אודה לתשובתך.

שלום תום ההומיאופתיה בהחלט מטפלת בספור של דלקות אזניים חוזרות,גם עם רקע של בקיעת שיניים וגם בלעדיו. גם הספור של התופעות הנלוות לבקיעת השיניים מאד מוכר ושכיח. אבל בהחלט ניתן לטפול ולהמנעות או הפחתה במתן קורסים אנטיביוטיים. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים