בעיות ביציאות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

27/07/2008 | 20:32 | מאת: טליה

שלום רב לבתי, כיום בת כ-7 חודשים בעיות ביציאות. כבר מהחודש הראשון בו נולדה, היה לו קושי ביציאות והצליחה להוציא צואה אחת למס' ימים. כמובן שהיינו בפיקוח רופא הילדים, וזה המליץ על סיבים תזונתיים בשם "פגלקס"ף לפני כחודשיים, כאשר ניסינו לגמול אותה (היות ואוכלת תחליף חלב, מרק ופירות), הגיבה בעצירות וביציאות קשות, ואף הרופא נאלץ לבצע לה חוקן בכדי לרוקן את הקיבה. האם קיים טיפול הומאופתי כלשהו שיכול לסייע לי בבעיה זו?

שלום טליה את מתארת מצב של עצירות כרונית ומעקב אצל רופא ילדים, אז אני מניחה שהוא בדק ושלל מחלות שיכולות לגרם לכך. בטפול הומיאופתי ניתן לעזר לבעיה זו, אבל לשם כך צריך לפגש אותה ואתכם,ההורים, לשמע על ההסטוריה המשפחתית והרפואית שלה, ולהתאים לה תרופה מתאימה בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים