התבגרות מינית מוקדמת אצל בנות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

04/02/2010 | 16:20 | מאת: שי

דר' עירא שלום רב ביתי בת 7 בדיוק. גובה 1.28 מ', משקל 33 קג'(משקל יתר) בשנתיים האחרונות במעקב אנדוקרינולוגי לבדיקת חשד להתבגרות מוקדמת. גיל עצמות מלפני חצי שנה: מתאים ל - 6 שנים. u.s שחלות אחרון מלפני 10 ימים מראה לראשונה: רירית אנדומטריום של 2.2 מ"מ (לפני חצי שנה לא הודגמה רירית, רק זקיקים עד 6 מ"מ). כמו כן לטענת הרופאה נראה כי יש גדילה של השחלות מלפני חצי שנה. בבדיקה גופנית: יש שיעור, אך אין שיעור פוביקאלי או אקסילארי. נמושה רקמת שד דו צדדית - לראשונה (בבדיקה מלפני חצי שנה לא נמושה רקמת שד. יש לציין שהגדילה (גובה ומשקל)היא עקבית לאורך כל השנים ללא קפיצות בגדילה. החשד של הרופאה להתבגרות מינית מוקדמת כרגע התחזק. השאלות שלנו: האם אפשר ללמוד מן הנתונים עד כמה "עמוקה" או "קשה" הבעיה ? האם להומאופתיה יש דרכים להתמודד עם בעיה של התבגרות מינית מוקדמת? נתבקשנו לעשות טסטlhrh באישפוז יום, והשלב הבא הוא ככל הנראה זריקות הורמונליות. השאלה היא האם אפשר לעכב או לעצור התבגרות מינית מוקדמת גם באמצעים אחרים פרט לאמצעים הקונבנציונליים? נשמח לדעת איך אפשר להיפגש איתך לייעוץ בעניין הכאוב הזה. תודה מראש שי לנו דרכים להתגבר תודה רבה מראש שמואל

שלום רב הנושא שאתם מעלים הוא מרכב ודורש מעקב אנדוקריני לארך תקופה ארוכה.היות שטרם התחלתם טפול אני מציעה שתגמרו לעשות את כל הבירור ואז תשמעו חוות דעת סופית ואז תבדקו אתי שוב בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים