כאבי ראש לילד בן 9

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

01/11/2009 | 14:15 | מאת: ג'קי גורן

הבן שלי בן ה-9 סובל כבר שבועים מכאבי ראש חזקים בצד ימין מלפנים. במסגרת הבדיקות שללו: שפעת חזירים, סינוסיטיס ולחץ תוך גלוגלתי וכבר עשו לו CT ונקבע מועד ל- MRI . הוא לוקח כדורי נקסין להרגעת הכאב פעמים ביום וגם זה לא ממש עוזר. האם יש לכם רעיון? בתודה ג'קי

שלום ג'קי טוב שפנית לרופא וטוב מאד שעושים לו בירור מקיף. מהמקום שלי, כהומיאופתית,אני יכולה להציע טפול הומיאופתי,אבל רק אחרי שהברור הרפואי יושלם.חשוב לדעת מה הסיבה לכאב הראש ולטפל בסיבה, ולא רק בתוצאה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים