צהבת ישירה בתינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

29/11/2018 | 23:46 | מאת: ליאור

כבר למעלה מחודש ביתינו בת ה9 חודשים סובלת מצהבת ישירה. היינו באישפוז בו היא עברה שורה ארוכה של בדיקות ושלילת מחלות קשות. כל התוצאות הגיעו שליליות, תודה לאל, אבל תפקודי הכבד שלה עדיין גבוהים ובעקבות כך גם הבילירובין גבוה. היא חיונית, חייכנית ועם תיאבון בריא אבל מתגרדת מאוד בכל הגוף וזה גורם לה לחוסר נוחות ולקשיים בשינה. אשמח לכל עזרה או רעיון שהוא... עבור הצהבת ו/או הגרד. תודה רבה מראש

קשה לתת תשובה גורפת למקרה, אבל בהחלט כדאי למצוא הומיאופת טוב כדי שינסה לעזור בדרך ההומיאופתית

מנהל פורום הומאופתיה לילדים