בדיקת קורטיזול

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/07/2013 | 16:30 | מאת: דניאל

קיבלתי הפנייה לבדיקת קורטיזול בדם + איסוף שתן לקורטיזול + בדיקת קורטיזול ברוק. מאחר ושעות השינה שלי לא מסודרות, ועל פי רוב אני הולך לישון בסביבות 3-4 ולפעמים מעבר לזה וקם בסביבות 11-12 ולעיתים לאחר מכן., האם זה יכול לשנות את תוצאות הבדיקות או לחילופין דורש התאמת הבדיקות לשעות השינה והקימה שלי. א. בדיקת קורטיזול בדם - האם משנה באיזו שעה ? ב. איסוף שתן לקורטיזול - קראתי בהנחיות שהאיסוף מתחיל מאחרי השתן הראשון של הבוקר. האם זה משנה ממתי או העיקר שיהיה 24 שעות ? ג. הרופא ציין שאת הבדיקת רוק יש לתת ב 12 בלילה, מה הסיבה לכך ? והאם זה משנה מתי אני הולך לישון ? תודה על המענה

שלום רב השאלה לא קשורה לפורום זה אבקש לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה בברכה, בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים