בית חנן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

10/05/2013 | 11:19 | מאת: גיל

ד"ר סימונה שלום! עברתי בדיקות אולטרה סאונד (סונאר צוואר) ולהלן הממצאים: האסטימוס מעובה, בחלקו השמאלי עד 0.7 ס"מ. שתי האונות לא מוגדלות, בעלות מרקם אחיד, פרט לקשרית איזו אקוגנית זעירה בקוטר 0.7 ס"מ באונה השמאלית. קשרית נוספת בקוטר 0.2 ס"מ. בלוטות רוק תת לסתיות ללא ממצא, ללא לימפאדנופטיה לאורך שרשרת זוגולרית דו צדדי. אני חרד לתוצאות, בבקשה תנסי להדריך אותי, תודה רבה, גיל

ערב טוב השאלה לא קשורה לפורום אין כול סיבה להילחץ ממליצה על יעוץ אמדוקרינולוג בקופת חולים בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים