PROLIA לחולת סרטן הלבלב

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/01/2013 | 12:20 | מאת: מיקי

אימי חלתה לצערי הרב בסרטן ראש הלבלב והיא עוברת טיפולים כימותרפיים עם חומר שנקרא Gemzar . היא הייתה אמורה לקבל את הזריקה של PROLIA כבר לפני מספר חודשים . הרופא המטפלת ד"ר ???? חוששת מהשפעות בין תרופתיות וטוענת שהנזק אלול להיות רב מהתועלת. לאונקולוג שמטפל בא לא רואה בעייה או התנגשות בנידון אבל זו לא ההתמחות שלו ולכן אין לו תשובה חד משמעית. מבקש את המלצתכם

שלום רב, השאלה לא שייכת לפורום זה ממליצה להתיעץ עם הרופא האונקולוג המטפל בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים