בדיקות לגידולים נוירואנדוקרינולוגיים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/01/2013 | 12:00 | מאת: אור

לדוקטור גרוזינסקי שלום רב, הופניתי על ידי רופא הנשים שלי לשלילת אפודומה בעקבות גלי חום בבוקר, שנמשכים כבר למעלה משנה וחצי! בעבר עשיתי בדיקות אצל האנדוקרינית שלי, והיא שלחה אותי שוב לכל הבדיקות לאישפוז בבית חולים כדי לשלול אפודומה, כולל 72 שעות בצום. נפשית אינני מסוגלת לעשות את זה. עשיתי בעבר בדיקה ל- כרומוגרנין שהיו מוגברים בגלל טיפול ב-ppi, דבר שמטשטש את התמונה. היא מבקשת שוב איסוף שתן ל5hiaa שעשיתי לפני כמה חדשים,והיה בסדך , ובדיקת דם לקלציטונין שגם היה בסדר. את ה-72 שעות הללו של צום אינני מסוגלת לעשות בגלל הסכרת.יש לציין שיש לי ממצאים שעוקבי אחריהם בצוואר, בלוטת המגן ופארטירואיד, וכן ממצב בלבלב שגם אחריו עוקבים. יש דברים חלופיים לצום 72 שעות ?כדי לדעת מה מצבי הבריאותי? האם תוכלי לעזור לי ? תודה.

22/01/2013 | 12:03 | מאת: אור

בקשר לשאלה שלי למעלה אבקש תשובה למייל שלי ולא לסלולרי. תודה וסליחה.

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים