יבנה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/09/2012 | 17:22 | מאת: חניתה

שלום רב! כתבתי לך בעבר על מצבו של אבי וכעת אני רוצה להתייעץ איתך כיוון שאנו אובדי עצות. ב25/6/12 עבר כריתת מעי דק חלקית בשל גידולי net כקרצינואיד. מאז הניתוח אבי אושפז מספר פעמים בבי"ח בילינסון בשל כאבי בטן חזקים ושלשולים בלתי פוסקים. כל בדיקות הדם כרומוגרנין ואיסוף שתן תקינות, כמו כן pet ct לא הראה קליטה של סומטוסטטין מלבד קליטה קלושה בשתי קשריות ליד בלוטת התריס. בנוסף יש אדנומה באדרנל. הוא נמצא במעקב אונקולוגי בבילינסון, שם אמרו שאין צורך בטיפול לפי תוצאות הסיטי, אך בשבוע האחרון הוא הגיע למצב של 20 שלשולים וכאבי בטן מאוד חזקים. הוא מאושפז כבר חמישה ימים במחלקה פנימית, ואין לנו ולרופאים מושג ממה נובעים השלשולים והאם יש קשר לקרצינואיד. אבי מודאג ומתוסכל כיוון שאושפז מספר פעמים ואין פתרון פרט לטיפול באימודיום ומשככי כאבים. ברצוני לדעת האם יש לשקול תחילת טיפול בסומטוסטטין כבר עכשיו למרות תקינותו של הסיטי פט ומה עוד כדאי לבדוק? האם יש צורך בבירורים נוספים ואם כן האם אפשר להגיע אלייך לפגישת ייעוץ וכיצד ניתן לקבוע זאת? אנא תגובתך בהקדם תודה רבה מראש, חניתה

23/09/2012 | 17:26 | מאת: חניתה

ברצוני לציין שאבי בן 65 חולה לב אחרי ניתוח מעקפים ו3 צינתורים, copd וזה הרקע למחלה הנוספת שהתגלתה במעי - קרצינואיד ועוד 2 גידולי NET. בברכה, חניתה

02/10/2012 | 23:33 | מאת: חניתה

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים