ממצאים לבדיקת אולטארסונד בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/07/2012 | 14:06 | מאת: אורית

עשיתי צילום אולטראסונד אתמול והממצאים הם:אונה שמאלית 1.7כפול 1.5כפול3.6ס"מ גבולות בלתי סדירים תוכן בלתי הומוגיני עם מרקמים אקוגנים נקודתיים כ-0.1,0.16 ס,מ המטילים צללים אקוסטים .היפראמיה ניכרת סביב הקישורית רוחב איסטמוס:0.36 ס"מ שאר המרקם הומוגיני ואחיד.אין עדות ללחץ על איברים אחרים אין עדות לחדירה למצר עליון.us של הצוואר:בלוטת הלימפה אובלת כ-0.4 כפול 1.3 ס"מ עם גבולות סדירים והימפארמיה גם מרכזית וגם פריפרית.עקב היסטוריה משפחתית שלי ממחלת הסרטן שלצערי נפטרו שני בני משפחתי ממנה אני חוששת ורציתי לדעת מה אומרת בעצם הבדיקה למרות היעוץ עם רופא המשפחה ששלח אותי שוב לבדיקת דם לבלוטת התריס שלאחריה יחליט אם יש צורך בביופסיה בתודה מראש

בוקר טוב, השאלה לא קשורה לפורום אנא לפנות ליעוץ של אנדוקרינולוג בקופת החולים בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים