הפרשה מעטרת פיטמה גברית

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

06/06/2012 | 08:51 | מאת: אלי

בן 56 סבל עד כה מ2 כתמים לא גדולים של פזוראסיס ליד ברך ומרפק. לאחרונה מתקפת גירוד עם פצעונים באזורים שונים של הגוף שחלקם נראה כאילו התחלה של פזוראסיס.יש גם פתאום כתמים אדמדמים מתבהרים ומתקהים לסירוגין ,כולל על כובע הפין בגודל מטבע 10 אג'. רופאי העור לא ממש הגדירו ונתנו תחליב לחות ומשחת אלוקום. מסביב לפטמות השד נוצר גם יובש ופריחה יבשה שמזכירה פזוראיס. אך לאחרונה העטרת מתנפחת לעיתים (אח"כ מצטמקת לגודל רגיל) ונעשית אדומה/אדמדמה ואז עטרת הפיטמה מפרישה(נוזל שקוף וקצת סמיך). האם יש הפרשת- גבר כזו שאינה בהכרח תחילת סרטן שד?| למי לפנות לבירור ? אילו בדיקות דם ואחרות כדאי לעשות במיידי? אני נוהג לשחות בבריכה מסודרת כל יום עם כלור וכו'..

06/06/2012 | 08:53 | מאת: אלי

אני סובל כנראה קצת מנוירופתיה של סיבים דקים (ויש לי גם שבר קטן בזנב עמוד שדרה שמקשה על ישיבה ארוכה)

שלום רב, השאלה לא קשורה לגידולים נוירואנדוקרינים, נא לפנות לרופא המטפל, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים