המשך של שאלות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

29/05/2012 | 16:08 | מאת: אלה

ד"ר סימונה שלום רב! לא קיבלתי תשובה לשאלות שלי .רציתי לדעת מה את חושבת כי זה חשוב לי תודה רבה בכבוד אלה

שלום שוב, זריקה של אנאלוג לסומטוסטטין שניתנה 9 ימים לפני מיפוי יכולה לשבש את התוצאה (לגרום לפחות קליטה, ולא ליותר קליטה), אך לא ברור לי מה זה אומר "יותר גרוע"? לדעתי את צריכה לקבוע פגישה עם הרופא המטפל במחלתך ולהתייעץ איתו - במיקרה שישנה החמרה, זה כניראה לא קשור לזריקה. אנחנו בד"כ עושים רביזיה של כול בדיקה כזו לקבלת החלטה. בברכה, בהצלחה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים