carcinoid

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/05/2012 | 15:31 | מאת: אלה

שלום ד"ר סימנה!אני כבר 5 שנים בטיפול של זריקות-carcinoid לפני שנה עברתי טיפול בבזל ועכשיו עשיתי בדיקה-מיפוי ga68dotatate pet או גם נקרע מיפוי רצפט.לסמוסטטין .לא עמרו לי שלא לעשות זריקה לפני הבדיקה לפחות חודש וחצי וקיבלתי זריקה 9 יומים לפני בדיקה-התשובה שקיבלתי הייתה גרוע ביותר וגם לא הגיונית .האם זה בגלל הזריקה?גם אני מאוד רוצה לשעול-אפשר לעשות מסג'ים והידרומסג'ם אם מחלה שלי? אני מראש מאוד מודה לך בכבוד רב אל

שלום רב, האם את במעקב מסודר? בהעדר פרטים נוספים מדוייקים, קשה להמליץ. לגבי טיפולים אלטרנטיבים, אין בעיה ככול שלא מזיק. ממליצה לך לבוא להתיעצות מסודרת. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים