תוצאות בדיקות דם חורגות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/04/2012 | 16:15 | מאת: אורית

היא תוצאות בדיקות הדם האחרונות שלי היו חריגות: Thyroglobulin Ab- יצא 40 (כשהגבול הוא 24 Thyroid Peroxidase Ab-יצא 225- כשהגבול הוא 35 ths- 5.79 שזה בד"כ מה שיוצא לי כל שנה.. ft4 ו-ft3 בתוך הגבולות. אשמח לדעת אם אני צריכה לגשת לרופא..

בוקר טוב, השאלה לא קשורה לפורום, מדובר בדלקת אוטואימונית שכיחה בבלוטת התריס, עם תת-פעילות של הבלוטה, קלה. כן, אני ממליצה לך על בדיקה אצל אנדוקרינולוג, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים