בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/02/2012 | 16:49 | מאת: ז'ק

א.ס רקמות שטחיות בדיקה ראשונה ברור לימפאדנופיה ממצאים לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצואר. בלוטות הרוק נראות סונוגרפית תקינות. סיכום: ללא ממצא מיוחד. א.ס. תירואיד/בלוטות המגן/ התריס סיבת ההפניה בדיקה ראשונה ברור לימפאדנופטיה ממצאים: בלוטת התריס לא מוגדלת. מרקם לא אחיד. באונה ימנית הודגמו מספר קשריות קטנות שהגדול ביניהם בקוטר כ3 מילימטר. עם סיד זעיר בתוכו. משמאל אונה לא מוגדלת, מרקם אחיד. סיכום: קשריות קטנות באונה ימנית!!!!!

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, הסונר נירא בסדר, הקשרית 3 מ"מ באונה ימנית היא ממצא לא משמעותי, ממליצה על התיעצות בק"ח עם אנדוקרינולוג, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים