גסטרינומה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

03/01/2012 | 09:33 | מאת: דן

אני מזה כ10 שנים לוקחת לוסק במינון גבוהה עם רמת גסטרין ערך של 900 ורמה של כרומוגנין 1000 לפני 6 חודשים התחלתי זריקת סומטולין 120 והגסטרין ירד ל39 והכומוגנין ירד ל31 מה זה אומר

שלום רב, חסרים לי פרטים נוספים, כמו גודל גידול, כד'. ידוע שמתן טיפול בסומטולין מדכה בכ-80-90% מהמטופלים את הרמה של ההפרשה ההורמונלית, ולכן אתה נכלל בקטגוריה הזאות. עדיין זה לא אומר שהטיפול משפיע על הגודל של הגידול, בכ"ז הגסטרינומות מגיבות טוב בד"כ לטיפול באנאלוג לסומטוסטטין. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים