בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

04/09/2011 | 10:37 | מאת: אורטל

היי דר' סימונה, אני מטופלת אצלך ואני רוצה לקבוע תור. פניתי לכללית מושלם ויש להם תור בעוד הרבה זמן(חודשיים לפחות). גם במרפאה בטאגור שם אני יודעת שאת עובדת.רציתי לדעת באיזה עוד מכונים את עובדת שאוכל לבוא אלייך, יש לי גם ביטוח בריאות פרטי. אני מודה לך מאוד ואני לא רוצה להחליף אותך באף רופא אחר! יום טוב

אורטל שלום, תודה על פנייתך, ניתן לקבוע פגישה איתי במכון האנדוקריני בבילינסון (03-9377182) או עם כללית מושלם במספר 03-6424556), אשמח לראותך, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים