כאבים בצלעות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/06/2008 | 16:59 | מאת: ט

מה עושים נגד כאבים בצלעות אצל גבר בן 58 עם גידול פעיל מסוג נירואנדוקריני בלבלב מטופל עם סנדוסטטין 0.1מ"ג 3 פעמים ביום

שלום רב, קודם ישנה שאלה למה הוא מקבל רק 100 מכגX3 ליום של סנדוסטטין ולא יותר? האם מדובר בגידול מפריש ואם כן, איזה סוג של גידול בידיוק? בד"כ, במידה והכאבים בעצמות נגרמים ע"י גרורות לעצמות, ישנה אפשרות לטפל ע"י טיפול קרינתי מכוון למקום שכואב. ניתן להוסיף טיפול ע"י פיספוספונטים דקך הווריד (מסוג ארדיה לדוגמה). בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים