גידול קרצינואיד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

31/01/2011 | 09:26 | מאת: זיוה

הגעתי למכון אינדוקרינולוגי בעקבות התקפות קשות של הסמקה קשה כאבי בטן קושי בנשימה שילשולים ואיבוד הכרה בזמן ההתקף בבדיקות שתן נמצאו ערכים גבוהים של סרטונין 28 התבקשתי לעשות בדיקות חוזרות דרך אגב פיוכרומוציטומה נשלל בבדיקות התבקשתי לעשות בדיקות דם מיוחדות ומיפוי מיוחד ברצוני לדעת מה דעתכם על המצב של הגידול ממה שקראתי ברגע שיש תופעות קשות הגידול כבר בשלב מתקדם יותר ומה הטיפול. תודה אשמח לתשובה כמה שיותר מהר אני מוכנה לעשות הכול רק שלא יהיו לי יותר התקפות.

02/02/2011 | 06:34 | מאת: זיוה

בתאריך ה 31/1/2011 פניתי אליכם בשאלה לגבי גידול קרצינואיד אשמח לקבל תשובה הנושא חשוב לי מאד.תודה

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים