NSE מעט גבוה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

29/12/2010 | 14:48 | מאת: רונן

שלום רב, אני בן 21, ביצעתי בדיקת דם לרמת NSE עקב חשד לגידול נוירואנדוקריני והתוצאה הייתה 17.8 (נורמה בין 15.7 ל- 17). בנוסף רמת CgA יצאה 100 (נורמה עד 98)....יש לציין בדיקת GA-68 DOTATOC PET CT יצאה ללא ממצא פתולוגי. איסוף שתן ל- 5 hiaa יצא תקין...כיצד עליי להמשיך בבירור??? תודה!!!

שלום רב, נירא לי שאתה צריך רק מעקב, ולחזור על רמת הבדיקות ל-CGA ו-NSE, בצום, ולאחר התיעצות עם אנדוקרינולוג. זה מאוד תלוי גם בתסמינים שלך כדי להחליט. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים