גלובולין בטא 2 גבוה מאוד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

14/12/2010 | 08:59 | מאת: רינת

התשובות- גיל 57 גלובולין בטא 1 = 5.5 גלובולין בטא 2 = 23.3 גבוה מאוד אלבומין בי איפ= 49ץ5 נמוך אלבומין= 4.5 פרוטאין טוטאל= 8.82 גבוה גלובולין אלפא 1 =3.4 גלובולין אלפא 2 = 8 גלןבולין גאמה= 10.3 נמוך האם יש מצב שזה מעיד על סימטום לגידול סרטני? אני כבר שנתיים מתלוננת על כאב בגב עליון - שכמה ולאורך כל הדרך נאמר לי שזה אולי- שריר או גיד או... עשיתי בדיקות אקו לב = מצויין, כל הבדיקות בסדר ורק עכשיו לאור הפנייה של המטולוגית קיבלתי את התשובות הנ"ל. תודה

שלו רב, השאלה לא קשורה לגידולים נוירואנדוקרינים, אנא לפנות לרופא המטפל או לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים