ביופסיה בלטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/12/2010 | 20:12 | מאת: חיים

CELLUAR SMEARS CONSSITING OF GROUPS OF REGULAR FOLLCULAR CELLS WITH MICROFOLLICULAR PATTERN WITHOUT ATYPIAPOSSIBLY HYPERPLASTIC NODULE FOLLICULAR NEOPLASM CANNOT BE EXCLUDED אודה על הסבר לתוצאות הבדיקה ?התור לאנדרקולוג בעוד חודשיים האים דחוף להקדים את הבדיקה? האם התוצאה מראה משהוא סרטני? תוצאת TSH=5 תודה מראש

שלום רב, השאלה לא קשורה לגידולים נוירואנדוקרינים, התוצאה של הניקור לא יכולה לשלול גידול ולכן בד"כ ממליצים על ניתוח כדי לקבל תוצאה סופית...זה לא דחוף אך צריך יעוץ של אנדוקרינולוג, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים