אולטראסנד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

09/12/2010 | 21:17 | מאת: יהודה

שלום אני בן 52 בבדיקה של בלוטת מגן אונה ימנית תפוסה על ידי קשר סולידי בעל הדיות מעורבות בגדלים 4X5 ס"מ עם זרימת דם מגברת הקפית אונה שמאלית בגודל 1.2X1,4 X4.6 מרקמה אינו אחיד מגורגר עם מספר קשוריות בגדלים שונים עד 1.3 ס"מ זרימת דם תקינה איסטימוס:מעט מעובה בלוטות רוק: תקינות בלוטות לימפה:נצפו מ"ס קשריות לימפה מוגדלות במקצת משני צידי הצוואר הקשריות במבנה סונגרפו ת דם תקינה לסיכום ממצאים מתאימים לזפק רב קשרי עם קשר גדול באונה הימנית בצעתי אתמול דיקור מחט עדינה ,ואני בחרדה שזה סרטן שאלות: האם לפי הממצאים של האולטסאונד זה יכול להיות גידול סרטני? האם יתכן שזה דלקת? תוצאות הבדיקות של TSH תקינות

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה , בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים