האם יש קשר בין מחלת ההיפרתרואיד לכאב גרון פנימי.

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/10/2010 | 14:13 | מאת: גלית

שלום, אני בת 36 לאחר 3 הריונות תקינים. מיד אחרי לידת בני השלישי. התפרצה אצלי מחלת ההיפר תירואיד (לפני 4 שנים). טופלתי במרקפטיזול וכיום אני נבדקת ובמעקב אצל אנדוקרינולוג ובהמלצתו אני נוטלת כדורים כשצריך.לא על בסיס קבוע. לאחרונה, יש לי כאבי גרון פנימיים בעיקר כשאני בולעת. עדיין לא נבדקתי. האם לדעתך יש קשר בין המחלה לכאבי הגרון? ומה עליי לעשות?

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה כללית או לרופא המטפל, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים