חיפה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

18/09/2010 | 09:30 | מאת: irit

מילדות יש לי תת פעילות בבלוטת התריס אני מאוזנת בטיפול באלטרוקסין. לפני חצי שנה חליתי באפילפסיה. במשך 4 חודשים בעקבות אלרגיה ל - 7 סוגים של כדורים לאפילפסיה ניסו להתאים לי כדור ומצאו את הטריליפטין מתאים לי.הפסקתי את האלטרוקסין לתקופה של שבועיים ,הרגשתי מצויין רק עם הטריליפטין. מחוסר ברירה חזרתי לאלטרוקסין ושוב אני מרגישה לא טוב.ההרגשה הרעה מתבטאת בחולשה ובחילה. עקב הרגשתי הפסקתי לעבוד.לדעתי רופא שהתמחה בנוירואנדוקרינולוגיה יכול למצוא את הפתרון. מצפה לתשובתך.

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים