ת.פ.ד.28503 תל אביב יפו

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

05/09/2010 | 16:49 | מאת: טלה3

לפני 13 שנים עברתי ניתוח של בלוטת התריס.היום כואב לי הגרון וקשה לי לבלוע.נתנו לי לעשות US תירואיד. אונה ימנית נכרתה. אונה שמאלית לא מוגדלת'מרקם לא אחיד:הודגמו מספר קשרים קולואידלים מתמזגים'הדומיננטי בקוטר כ1ס"מ. מה הפירוש הההמדוייק בשפה פשוטה בגלל החגים לא יתאפשר לי ללכת לרופא. בתודה מראש. שנה - טובה מתוה ומאושרת הגשמת כל משאלותיכם. תאריך:05.09.2010.

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים