ממצאי בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

05/08/2010 | 18:47 | מאת: חיים

במטפזיה ובדיאפיזה הפרוקסימילית של הטיבה השמאלית מודגם תהליך תופס מקום תוך לשדי בקוטר 3.7 ס"מ במישור הצדדי פנימי ובגובה 8.6 ס"מ. התהליך בעל אותות נמוכים בסדרת T1 אותות בעוצמה בינונית עד גבוהה בסדרת T2 ועובר האדרה לא הוגמוגניות לאחר הזרקת גדוליניום. התהליך הפורץ את הקורטקס באספקט הצדדי של העצם עם תגובה פריאוסטלית לא סדירה ויצירת מסה גידולית בצמוד להיקף העצם העוברת האדרה בקוטר 2 ס"מ במישור פנימי ובגובה 2.6 ס"מ. התהליך בעל מאפיינים אגרסיביים. דרושה קורלציה היסטופתלוגית. אבקש ממך להבין את כל הנ"ל מה התהליך ? תודה רבה מאד. חיים

שלום חיים, לצערי, השאלה לא קשורה לפורום זה, ממליצה להתיעץ עם נוירוכירורג, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים