עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

07/07/2010 | 23:40 | מאת: yoni

עברתי ניתוח לפני שבועיים ,sigoidctomy הפתלוגיה היא poorly differeniatedadenocarcinoma of colon infiltrating through the nuscle wall into the pericolic fatty tissue/the surgical margin and 6cm from the other surgical margin. surgical margins are free of tumor/ eight out ot eight lymph nodes free of tumor, no vascular invasion seen, fallopian tube unremarkable כל יתר הפתלוגיה - free of tumor האם אני זקוק לטיפול מיוחד למרות שהסרטן הוא שלב 2? האם אני יכול לא לעשות כימוטרפיה? למרות שהגידול היה אגרסיבי? אני רוצה לחזור לחיי להמשיך לעבוד ולכימוטרפיה יש תופעות לוואי מאוד אודה לך על התשובה והעזרה

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לאונקולוג, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

08/07/2010 | 17:46 | מאת: yoni

האם לא כאן הפורום לשאלות לגביו??? תודה יוני

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים