מקרו פרולקטינומה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

30/06/2010 | 22:36 | מאת: איציק

לפני כשלוש שנים התגלה אצלי מקרופרולקטינומה מאז אני מטופל בדוסטינקס שלוש פעמים בשבוע ויש תהליך של הורדת כמות הפרולקטין. עלפי הידוע צריך להתרחש גם תהליך הקטנת הגידול. אני במעקב חצי שנתי אצל אנקוקרינולוג ונוירואופטןלמולוג. כולל בדיקות mri שאלתי מה ידוע על מידת הצלחה או לא במקרים כאלה. ע"פ הנאמר לי נטילת התרופות היא לתמיד אבל אני רוצה לדעת לאן דברים הולכים054483835005

שלום רב, השאלה לא קשורה לנושא של פורום זה, ממליצה על התיעצות עם האנדוקרינולוג המטפל, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים