בדיקה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

25/01/2010 | 18:12 | מאת: שוש

שלום בניקור שבוצע לחברתי בבלוטת המגן להלן התשובה בניקור טירואיד ימנית התקבל חומר דמי דל קולואיד קבוצות תאים פוליקולרים חלקם בסדר סולידי. קבוצות מעטות של פוליקולים שלמים ולמפוציטים פזורים בקבוצות ובמרכזי נבט. חלקם עם סימני הרס. יכול להתאים ל LYMPHOCYTIL THYBOIDITIS ממולץ קורלציה קלינית ומעקב. אני לחוצה מאוד האם אוכל לקבל הסבר על האבחנה. תודה תמי

שלום רב, השאלה לא קשורה לגידולים נוירואנדוקרינים, אנא לפנות לאנדוקרינולוג בק"ח, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים