דימומים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/12/2009 | 01:10 | מאת: יבית

בת 36 + 2 ילדים , שבוע לפני שהמחזור אמור להגיע מתחילים כתמי דם בהפתעה אשר נמשכים עד התאריך המיועד להתחלת המחזור (כל 28 יום במדויק). גם אחרי שהמחזור החודשי מפסיק (ושנמשך שבוע) הדימומים נמשכים, פעם אחת שבוע ופעם אחרת שבועיים, יש לציין שהייתי אצל גינקולוג שעשה אולטרסאונד וגינלי וגם בדיקה גינקולוגית וגם משטח PAPS והכל היה תקין. האם יתכן שהסיבה היא גידול מהסוגים שפורום זה מתעסק והרופא לא עלה כל כך?

שלום רב, לא, התלונות לא קשורות לגידול נוירואנדוקריני, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים