ויטמין D

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/12/2009 | 11:35 | מאת: קרן

בבדיקת דם נתגלה מחסור גדול בויטמין D (סביב 14 ) שתוקן ע"י לקיחת תוסף טיפות של הויטמין. כשרמתו של הויטמין התייצבה (סביב 55) הופסק הטיפול. לאחר כחצי שנה שבה לא לקחתי את התוסף ביצעתי בדיקה נוספת שהראתה ירידה ברמת הויטמין (ל- 32) מה יכולה להיות הסיבה לכך שרמתו של הויטמין ירדה ? והאם יכול להיות קשר לגידול נוירואנדוקריני ?

שלום רב, לא, אין קשר לגידול נוירואנדוקריני, ממליצה על מעקב וטיפול בחוסר ויטמין D אצל אנדוקרינולוג בק"ח, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים