קרצינומה מדולרית - מקבל אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/10/2009 | 11:49 | מאת: ליאן

ד"ר שלום שכחתי לציין שאני מקבל תחליף אלטרוקסין. אחרי כריתת כל בלוטת התריס בפעמיים. לאחר שידוע שהיתה קרצינומה מדולרית בבלוטת התריס. סובל מתופעת בחילות,קור,עייפות וחולשה. כמה זמן יכולות התופעות האלה להימשך ואם יש משמעות לתופעות אלו ומהן המשמעויות או מה עליי לעשות. מודה על תשובתך. ליאן

שלום רב, התופעות שלך יכולות להיות קשורות לתת-פעילות של בלוטת התריס, למרות הטיפול, במידה והמינון של אלטרוקסין עדיין לא מספיק. ממליצה לך להיות במעקב של אנדוקרינולוג ולבדוק אם בדיקת הדם לרמת ה-TSH תקינות. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים