עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/09/2009 | 16:25 | מאת: איתן

שלום לכולם לאחי יש סרטן מסוג נירואנדוקריני אתחלנו לטפל פו בארץ אך ללא אצלחה עברנו לשוויץ לטיפלים שם אך גם זה ללא כול הצלחה בזמן זה הסרטן יתפשת ריאות וגדל בכבד נכון להחשב אין כול טיפול אחר חוץ מטיפול ניסיוני בויסטין השאלה שלי העים מישהו מכיר את הטיפול ויודע איך אפשר להשיג את החומר חוץ מאשר לשלם 25000 שח כול חודש

שלום רב, האם הכוונה שלך היא שאחיך מטופל באבסטין? אם כן, לצערי טיפול זה לא בסל התרופות בארץ כטיפול לגידולים נוירואנדוקרינים, ולכן אין אפשרות אחרת להשיג את התרופב, אלא לשלם את המחיר המלא .... בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים