לימפומה נון הודג'קינס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

20/03/2009 | 14:44 | מאת: רלי

אני גר בפנטהאוז בו מוצבות אנטנות סלולריות.לפני כחמש שנים אותרה אצלי לימפומה וטופלתי בהקרנות, והייתי נקי במשך ארבע שנים. לאחרונה חרה הלימפומה.שאלתי היא האם יש קשר בין הקרבה הקבועה לאנטנות לבין הלימפומה. תודה , רלי

שלום רב, לצערי לא יכולה לעזור. השאלה שלך לא קשורה לגידולים הנוירואנדוקרינים. אנא תיתיעץ עם ההמטולוג המטפל, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

18/04/2009 | 20:25 | מאת: מזל

שלום, לאימי נמצא לימפומה בזמן האחרון ורציתי לדעת איזה תסמינים יש למחלה?או אם זה תורשתי במשפחה? כי יש אחות שנפטרה ממחלת הסרטן ואח נוסף שחולה במחלה כרגע.

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים