תוצאות גבוהות HIAA 5

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/03/2024 | 22:51 | מאת: אביגיל

שלום! נשלחתי לביצוע הבדיקה עקב ארוע של הסמקה והתנפחות בפנים שנמשך כ-5 ימים. יומיים לפני האיסוף אכלתי 3 פרוסות אננס. האם יתכן והתוצאה גבוהה בשל כך.11.9 מלבד זאת, האם לפני הבדיקה צריך להפסיק נטילת תרופה אנטי דיכאונית(סימלטה) שאולי בשל כך התוצאה גבוהה?

שלום רב, חשוב מאוד להקפיד על הנחיות לביצוע הבדיקה, כולל 72 שעות של דיאטה דלת דיברי סרוטונין לפני ותוך כדי איסוף השתן, והוספת חומר משמר. אנא תבקשי מרופא המפנה אותך לבדיקה את רשימת המאכלים שמומלץ להמנע. לא ניראה קשור לסימבלטה. בברכה, פרופ גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים