גוש באדרנל הימני - תשובת CT

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

01/02/2024 | 10:14 | מאת: אנונימי

שלום רב, בCT שבוצע לאמא שלי, נמצא גוש בקוטר 17 מ"מ. סמיכותו לפני הזרקה של חומר ניגוד 28 HU. לאחר הזרקה הערכים נשארים ברמה של 51,54 HU. אין לראות שטיפה המתאימה לאדנומה. מה זה אומר? אני ממש מפחדת שמדובר במשהו לא טוב. אשמח לתשובתך.

שלום רב, תודה על פנייתך, ישנן מספר סיבות למאפיינים שציינת של הגוש באדרנל, מציעה לפנות להתייעצות עם אנדוקרינולוג להשלמת בירור הורמונלי והדמיתי בהתאם. בברכה, בהצלחה, פרופ' גלסברג

01/02/2024 | 11:43 | מאת: אנונימי

פרופסור אני מודה לך על תשובתך המהירה. אמא הופנתה למספר בדיקות דם ושתן. אני מניחה שהכל יעזור להשלים את התמונה. אך האם יש סיבה לדאגה? שכן משיטוט קצר באינטרנט עולה חשד למשהו סרטני. האם כך הדבר?

01/02/2024 | 14:44 | מאת: אנונימי

פרופסור אני מודה לך על תשובתך המהירה. אמא הופנתה למספר בדיקות דם ושתן. אני מניחה שהכל יעזור להשלים את התמונה. אך האם יש סיבה לדאגה? שכן משיטוט קצר באינטרנט עולה חשד למשהו סרטני. האם כך הדבר?

04/02/2024 | 09:46 | מאת: אנונימי

פרופסור יקרה, אשמח לתגובתך. האם מדובר בגוש סרטני?

07/02/2024 | 14:59 | מאת: אנונימי

פרופסור שלום, אשמח למענה. תודה מראש

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים