מיקרואדנומה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/04/2008 | 16:29 | מאת: טלי

בבדיקה תהודה מגנטית . עם הפרשה פרולקטין, לדברי הרופא זה כלום....ויש אנשים שחיים עם זה בלי לדעת שיש להם.. הפרולקטין בעבר 1980, ומשתנה, לפני שנה 900, אין לי חלב, ואני בת 52. האם עלי להיתעלם מזה? מה עלי לעשות? הבדיקה מ 2004, גילתה את זה, גודל חצי מס"מ.....

לטלי שלום רב, אני מבינה שהבעיה היא עליה קלה ברמות הפרולקטין, בנוכחות של מיקרואדנומה לפי MRI. מצב זה דורש טיפול בתנאי שהחולה סימפטומטי, לדוגמה, כאשר ישנה הפרשה של חלב מהשדיים, או הפסקת מחזור. בהעדר תלונות או סיבות מסוג זה, אין צורך בטיפול, ומומלץ רק מעקב של אנדוקרינולוג. בברכה, ד"ר גרוזינסקי ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים