פגיעה בשלפוחית השתן והמוגלובין נמוך

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/06/2023 | 21:20 | מאת: זריקת סנדוסטטין

אני מקבלת 23 שנה זריקת סנדוסטטין וכן קיבלתי 4 טיפולים רדיו אקטיבים בהולנד בשנת 2005 וכן בהדסה לפני 3 שנים.כעט עיבוי בכיס השתן עם האדרה דיפוזית של הרירית האם יתכן בגלל הסנדוסטטין. ההמוגלובין שלי 9.2 נמוך בגלל הזריקה? אודה לתשובתך

שלום רב, אין קשר בין עיבוי הדופן של שלפוחית השתן לבין הזריקה של סנדוסטטין. יכול להיות קשר בין הממצא בשלפוחית השתן לאנמיה (ירידה בהמוגלובין). כדאי לפנות בהקדם לאורולוג לצורך בדיקת שתן לציטולוגיה והשלמת ציסטוסקופיה עם ביופסיה. בהצלחה, פרופ' גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים