בבקשה מחכה לתשובה מה המשך איתי

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/06/2023 | 19:16 | מאת: רוז

שלום דוקטור אני לא מבינה אני מבקשת מדורית כל כך הרבה זמן שיחה עם דר אבו אני בכל זאת מטופלת אצלכם שום טלפון מצידו עם הסבר קיבלתי את תוצאות הפטסיטי אני רוצה לדעת מה זה אומר דיברה איתי דר מימןן ואמרה שאני לא צריכה הקרנות מאוד מרגיע אבל אני צריכה הסבר יןתר מורחב מכם שאתם בעצם מטפלים בי ותודה לכם באמת על הכל אבל חייבת טלפון אני בכל זאת מאילת ומגיע הרבה להדסה אבל בשביל הסבר אני חושבת שאפשר טלפוני אז בבקשה תיראי מה אפשר לעשות קצת בלחץ מהפטסיטי האחרון לבד לא מבינה את הפיענוח תודה

רוז שלום, תודה על הפניה, ההתקשרות דרך פורום זה היא לצורך הכוונה כללית בנושא של גידולים נוירואנדוקרינים. אודה לך אם תפני ישירות אלנו דרך אחד מהמיילים הבאים ונשמח תמיד לעזור: [email protected], או [email protected] בברכה, פרופ' גלסברג

13/06/2023 | 15:34 | מאת: רוז

תודה רבה לא הבנתי את זה כך. הכל בסיידר דיברתי עם דורית המקסימה פשוט לא רציתי להטריד אותה בשאלות

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים