תופעות של זריקות סומטולין

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/04/2023 | 16:41 | מאת: אנונימי

אני מקבלת זריקות סומטולין כבר חצי שנה בפעם האחרונה שהזריקו לי את הזריקה זה היה ביום שאני צריכה לקבל מחזור. מאז המחזור התעכב ולא קיבלתי… אני בעיכוב לא משמעותי אהל עדיין עיכוב בהתחשב שבשנה האחרונה(מהניתוח שעברתי) קיבלתי כל 28 ימים. האם זה קשור לזריקה? האם מהווה סיבה לדאגה? תודה🙏🏻

שלום רב, בעקרון אין קשר בין קבלת הזריקה של סומטולין ותדירות המחזור. מציעה לעקוב ולהתייעץ עם הרופא הגינקולוג המטפל. בברכה, פרופ גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים