קרציאוניד לא טיפוסי

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

24/02/2023 | 08:09 | מאת: רוז

שלום אני יודעת שאני נודניקית אבל עד שאגיע אלייך אני ממש מישתגעת רציתי להבין האם המימצא רב מוקדי קרציאוניד מדובר רק בריאות על שאר הנודלים יש לי עד 5מ"מ ? האם בזמן שאני מחכה לתור אלייך חלילה יכול להגיע למקומות אחרים? האם אפשר להירפא לחלוטין מיזה? יש עוד אנשים שאת בטוח מכירה שיצאו מיזה? בבקשה אם תוכלי לפרט לי קצת ולא לומר לי לחכות עד שאגיע אלייך קצת רקע יש לציין שכל הבדיקות שלי שקשורות תקינות תודה

רוז שלום, אני מבינה את הדאגה אבל אין סיבה. מדובר במצב כרוני שדורש מעקב, עם פרוגנוזה טובה. אנא תקבעי מעקב במרפאה באופן מסודר ונשמח לענות לכל השאלות שלך, ניתן לקבוע דרך דורית מזכירת היחידה, בטלפון 050-7874396, או במייל [email protected] בברכה, פרופ' גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים